+123 456 4444

Bitcoin hvalklynger signaliserer $ 14,9K er det avgjørende nivået for BTC å holde

Bitcoinhvaleklynger viser at $ 14,914 er avgjørende for den pågående rallyen for å se fortsettelse. Nye data fra Whalemap antyder at Bitcoin-prisen må holde seg over $ 14,914-nivået for å opprettholde bullish momentum.

Hvalklynger, som boblene vist i diagrammet nedenfor, dannes når investorer med høy nettoverdi kjøper Bitcoin Circuit og ikke flytter dem. Dette indikerer at hvalene akkumulerte BTC på det nivået og antyder at det sannsynligvis vil forbli som et støtteområde i tilfelle en korreksjon.

Som sådan er det på kort sikt avgjørende for Bitcoin å forbli over $ 14 914 i en lengre periode. Det ville bety konsolidering under en flerårig motstand på $ 16.000 og stabilitet over et stort støttenivå.

Hva holder BTC-prisen over $ 14 914?

Gjennom den siste uken har Bitcoin sett uvanlig prishandling og vært ganske ustabil i et bredt spekter.

Fra 6. november til 9. november testet BTC nivået på $ 16 000 to ganger og falt til så lavt som $ 14 350. Denne kortsiktige volatiliteten var sannsynligvis knyttet til en rekke makrohendelser, inkludert de omstridte amerikanske valgresultatene.

Det har vært en rekke store risikoer i markedet siden begynnelsen av november. Valgrisikoen fordelte Bitcoin merkbart da investorer søkte eiendeler med trygge havner. Da ble Pfizers vaksinegjennombrudd en uventet variabel som fikk Bitcoin og gull til å stupe.

Til tross for disse usikkerhetene har Bitcoin holdt seg komfortabelt over $ 13 600, et nivå som Whalemap-analytikere påpekte. De skrev:

“Nye nivåer som dannet seg i løpet av helgen! Hvis vi begynner å variere, bør dette være en god guide til hva nivåene skal være. Prisen skal holde seg over ~ $ 13 600 for å fortsette oksekjøringen. ”

På kort sikt er $ 13 600 til $ 14 914 det viktigste for Bitcoins rally å fortsette. Så langt har fremdriften i BTC vært relativt sterk, med tanke på at gruvearbeidere har solgt.

Som Cointelegraph tidligere rapporterte, sa CryptoQuant-sjef Ki Young Ju i et intervju at gruvearbeidere har solgt Bitcoin. Basert på BTCs motstandskraft, motsatte sannsynligvis etterspørselen etter nye kjøpere salgspresset fra gruvearbeidere.

Investorer står ved et veikryss

Bitcoin ser massiv volatilitet fordi markedet er usikkert. Noen indikatorer på kjeden signaliserer at BTC går inn i en oversolgt sone der investorer kan tjene penger. Philip Swift, en kryptovaluta-analytiker, skrev:

“Relativ urealisert fortjeneste / tap-indikator: Har nå kommet inn i” Grådighet ”-sonen på denne siste oppskytingen av Bitcoin. Høres dårlig ut, men faktisk kan vi tilbringe store deler av oksesyklusen i dette området. Vi er fremdeles tidlig med mye mer plass til oppsiden. „

Men andre grunnleggende beregninger indikerer at Bitcoin fortsatt er i den tidlige fasen av en bull run. For eksempel fortsetter HODLing-aktiviteten å øke, og forskning tyder på at smarte penger har gitt mesteparten av opptrenden.

Mangelen på klarhet i retning av Bitcoin blir vist av både den uvanlige prishandlingen og de blandede meldingene til datapunkter i kjeden. Likevel, så lenge den øverste kryptovalutaen holder seg over $ 14 914, i det minste på kort sikt, er utsiktene forsiktig optimistiske.