+123 456 4444

Siste Bitcoin Price Bullish: Trader sier 23 faktorer viser at rebound er på horisonten

En Bitcoin-svinghandler la ut 23 grunnleggende og tekniske grunner til at Bitcoin-prisen går inn i en bullish fase.

En Bitcoin (BTC) -handler under et pseudonym skisserte 23 tekniske og grunnleggende faktorer som er essensielle for å drive den bullish prosessen med Bitcoin-prisen på mellomlang sikt.

Informasjonen som deles av den næringsdrivende, kjent som „Byzantine General“, tilsvarer fire hovedtemaer. Dette er et mindre oppvarmet marked, et nøytraliserende futuresmarked, mindre gearede handelsmenn og styrking av grunnleggende forhold.

Bitcoin FUD og negativ sosial følelse går vanligvis foran et møte

Futuresmarkedet Bitcoin nøytraliserer

Siden Bitcoin økte fra $ 10,300, har en vedvarende kommentar rundt den største kryptovalutaen vært dens negative finansieringsrater.

Futuresmarkedet Bitcoin implementerer en mekanisme som kalles „finansiering“ for å forhindre at markedet svinger dominerende til den ene siden. Som sådan, når markedet stort sett er bullish, kompenserer investorer som satser på økningen av BTC kortselgere, og omvendt.

I løpet av den siste uken har Bitcoins finansieringsrate holdt seg negativ eller nøytral til tross for den fallende prisen. Det betyr at kortselgere fortsatte å satse mot BTC, men det var ikke nok lange kontrakter for en sammentrekning eller press.

Finansieringsgraden til Bitcoin

Den lave sannsynligheten for en bullish sammentrekning førte til slutt til at markedssentimentet snudde. Shorting Bitcoin ble raskt en mettet handel, og forårsaket en kort sammentrekning.

Den næringsdrivende understreket at den gjennomgående negative eller basale finansieringsrenten er en positiv faktor for prisen på Bitcoin. Han forklarte at:

    „For det første er det finansiering. Det er en av de beste indikatorene for å måle markedssentimentet. Etter 12.000 fall har det i beste fall vært gjennomgående negativt eller grunnleggende. For det andre har vi contango-indeksen. Dette viser forskjellen mellom prisen på SPOT-salg og derivatsalg. Når SPOT har høyere priser, faller indikatoren til den grønne sonen. En konsistent premie for SPOT-salg betraktes som bullish. „

For swinghandlere som Byzantine General, som fokuserer på å handle langsiktig over kortsiktig, er det viktig å endre markedssentimentet.

Hvordan ikke miste det hele under okserallyet

Kryptovalutamarkedet er mindre utnyttet

Bitcoin avviste opprinnelig motstandsområdet på $ 12.000 til $ 12.500 den 17. august, og deretter igjen 2. september.

Bitcoins to påfølgende avslag i et viktig motstandsområde var brutalt for futureshandlere. I løpet av de neste to ukene falt åpen interesse fra futuresalg raskt.

Begrepet åpen rente refererer til summen av aktive lange og korte kontrakter i futuresmarkedet. Kort sagt, det viser dollarsummen av innsatsen på Bitcoin-prisbevegelser.

Den bratte nedgangen i futures åpen interesse betydde at færre mennesker har handlet BTC med ekstra innflytelse. De største futures-børsene i kryptovalutamarkedet støtter opp til 125x gearing. Generelt åpner høy gearing for muligheten for massive prissvingninger.

Den næringsdrivende forklarte at en lavere åpen interesse innebærer at det nå er færre låneposisjoner i markedet. Når det gjelder den langsiktige trenden med prisen på Bitcoin, argumenterte han for at den er bullish. Sa:

    „Er markedet overdrevet? 12.000-serien var helt brutal. Vi hadde flere dager på over 500 millioner i avvikling. Nærmere 1 milliard IOer ble avviklet fra det høyeste i 12.000-området.“

Nøkkelringindikatorer viser at markedet ikke lenger er overopphetet

Indikatorer i kjeden kan være nyttige for å måle følelser rundt Bitcoin-markedet ved å analysere retningsaktivitet og fortjeneste.

Bitcoin netto MPL-indikator

I følge netto MPL (Moving profits and Loss) -indikatoren som handelsmannen siterte, er Bitcoin-markedet mindre overopphetet enn før. Som i tidligere oksesykluser sa handelsmannen at dette ga kryptomarkedet en tilbakestilling.